Monday, January 2

Remember, how you spend new year's eve is how you'll spend the rest of the year.

Trots att de senaste årens nyårsaftonar har varit riktigt grymma så tror jag faktiskt att nyårsafton 2011 toppade alla. Först bjöds det på trerättersmiddag  med brudarna hemma hos Jennifer som också fyllde 18 barre. Jag och tjejerna hade gått ihop så att födelsedagsbarnet fick ett par Jeffrey Campbell Lita Spike vilket resulterade i en lycklig Jennifer och en avundsjuk Olle haha.
Därefter kom resten av partyfolket hem till Jennifer och vid 12-slaget så firade vi glatt in det nya året med pusskalas och en raketfylld himmel. Länge sedan jag kännt mig så lycklig.

Nu är hursomhaver det nya året här och det känns helt sjukt bra. 2012. Känner på mig att det här kommer att bli mitt år, och trots att jag lämnat ett grymt bra år bakom mig så känner jag på mig att det här året kommer att bli ännu lite bättre. Studentskiva, ett bra jävla år med vännerna, Drake i april, massor av fest, studenten(!), utomlandsresa, sommar på bohus-malmön, frihet osv osv. JA, år 2012 kommer det att hända mycket. Jag ska också försöka att hålla alla mina nyårslöften varav ett är att komma igång med bloggandet igen. Hur det går om en månad eller så får vi väl se haha, ska försöka i alla fall!
Eftersom Jennifers dator (där alla nyårsbilder befinner sig) lagt av så bjussar jag på lite bilder från min fina Hannas 18-års dag istället!

 Taggad brud!
 Jag och bästavän redo för utgång!
 Me and the birthdaygirl!

2 comments:

Anonymous said...

fortsätt blogga!

Anonymous said...

Haha nice taggad du är Ylva ;)) precis som du va klädd i ninja på student festen en torsdag slutet av veckan på mars månad ;)))

Ett meddelande till bloggaren!!! Om du nu kan meddela detta till ylva kynning vore det tacksamt av dig.. :) hon får jätte gärna höra av sig till mig... Och när hon hör av sig så vet hon vem det är :) vore tacksam om du kunde meddela detta till henne.

Med vänlig hälsning, Denniz 0737 101 528